Vind jij het leuk om lekker te wandelen in het natuurgebied de Rottemeren? En wil jij tijdens het wandelen interactief bezig zijn met het hele gezin? Dat kan! Vanaf 30 januari t/m 7 februari heeft Scouting Bleiswijk twee puzzeltochten in de thema’s Jungle (4 tot 12 jaar) en Cluedo (12+ jaar) uitgezet. Heb je de puzzel opgelost, stuur dan je antwoord naar onderstaand mailadres of zet het in een rectie van dit facebookbericht en maak kans op een leuke prijs!
Wil jij graag deelnemen aan de puzzeltocht in je eentje of gezellig samen met het gezin? De benodigde formulieren zijn vanaf vrijdagavond te downloaden via onze website www.scoutingbleiswijk.nl onder Nieuws -/ Brieven -/ Algemeen. Bij vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..