Scouting Nederland is de grootse jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren. Wij, Scouting Bleiswijk, zijn op zoek naar leid(st)ers voor onze bevers, een groep kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Samen met je teamleden organiseer je wekelijkse, iedere zaterdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur, activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met in het bijzonder een plek voor het buitenleven.

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger van 18 jaar of ouder, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou! Maar ook als je wel wilt helpen, ben je natuurlijk ook van harte welkom met en zonder scoutingervaring.

Bevers