Rotaryclub Lansingerland organiseert 16e ‘Bridge in de Kas’

Op zaterdag 14 november 2015 organiseert Rotaryclub Lansingerland voor de zestiende keer ‘Bridge in de Kas’ bij Bunnik Plants aan de Hyacintenweg in Bleiswijk.
Tijdens deze originele, jaarlijkse happening gaan ongeveer vierhonderd Bridgers de strijd aan in een gezellige, ruim ingerichte kas waarbij de organisatie garant staat voor de prima verzorging van  uw natje en droogje.

Zoals gebruikelijk schenkt de Rotaryclub Lansingerland de opbrengst van het Bridgetoernooi altijd aan een goed doel, en dit jaar zijn lokale doelen voor de jeugd in Lansingerland de gelukkigen.
Tevens ontvangt onze scoutinggroep een royale vergoeding voor de inzet van circa dertig scouts, die worden ingezet voor het opbouwen/afbreken, als parkeerwacht of als serieuze cateraars!

Voor maar € 41,- per paar kunt u meedingen naar de eeuwige roem en daarnaast worden leuke prijzen verloot.
Kijk voor meer informatie op   www.bridgeindekas.nl   en schrijf u nu in!