Contributie Scouting Bleiswijk 2021

De contributie is bedoeld om de kosten te dekken die nodig zijn om het scoutingprogramma te kunnen draaien. De contributie komt voor het grootste deel ten goede aan de programma’s, de materialen en de huur van het clubhuis. Het overige wordt afgedragen aan de landelijke vereniging Scouting Nederland en aan de Scouting Regio Delfland waar Scouting Bleiswijk deel van uitmaakt.

De contributie is per 1 januari 2021 als volgt vastgesteld:

Per Per
  Seizoen* Maand

Bevers € 114,60 €   9,55
Welpen € 114,60 €   9,55
Zeeverkenners € 181,08 € 15,09
Wilde vaart € 181,08 € 15,09
Loodsen € 181,08 € 15,09
Loodsen-leiding    € 109,08 €   9,09
Plusscouts €   53,28 €   4,44
Plusscouts - bestuur ea €   31,56 €   2,63

* Het seizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december (12 maanden)

Lid worden?!

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenootjes grootste avonturen te beleven bij Scouting Bleiswijk? Als kennismaking mag je altijd 3 keer vrijblijvend komen kijken tijdens een opkomst om te ervaren hoe leuk een opkomst bij ons is! Wanneer je besloten hebt om lid te worden bij Scouting Bleiswijk, kunnen je ouders het inschrijfformulier invullen en bij de leiding van de desbetreffende speltak inleveren. De contributie wordt vanaf de eerst volgende maand na inschrijving in rekening gebracht.

Zomerkamp

Jaarlijks wordt het scoutingseizoen traditioneel afgesloten met een zomerkamp. Hiervoor wordt ruim van te voren een aanmeldingsformulier rondgestuurd. Op dit aanmeldingsformulier wordt het kampgeld voor het zomerkamp, de exacte data en de betalingsvoorwaarden vermeld.

Eigen bijdrage

Omdat er soms meer geld nodig is, als waarover een onderdeel kan beschikken, is het toegestaan om voor bijzondere activiteiten als de Duinenmars, weekendjes en andere losse scoutingactiviteiten, een eigen bijdrage te vragen. Deze zal uitsluitend gebruikt worden voor de activiteit waar het geld voor gevraagd is.

Beëindiging lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap van Scouting Bleiswijk dient schriftelijk, dat mag ook per e-mail, te worden ingediend bij de Penningmeester. Vermeld hierin duidelijk de naam van uw zoon of dochter, de speltak waar hij of zij in zit en uiteraard de datum van wanneer de opzegging in dient te gaan.

Opzeggen kan per 31 juli of per 31 december met in achtneming van één maand opzegtermijn.

Postadres: Götzenhainsingel 5, 2665 KP Bleiswijk