De bevers zijn de jongste speltak van Scouting en gaan iedere week naar het dorp Hotsjitonia voor spannende avonturen en uitdagende activiteiten.

Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, leren over de natuur bij Bas Bos en Rebbel. Sterre en Steven Stroom weten veel over andere landen en Rozemarijn kan heerlijk koken. Maar ook Professor Plof, Stanley Stekker, Stuiter en Noa wonen ook in Hotsjitonia.

Naast de spannende en gezellige avonturen in Hotsjitonia doen we mee aan de JOTA, Bever-doe-dag en vieren we samen met de welpen Sinterklaas en Kerst. Dus ben jij tussen de 4 en 7 jaar en vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen zoals heerlijk buiten spelen, spelletjes doen, zingen, voorlezen, dansen, knutselen, naar de recreatie gaan, speurtochten doen? Kom dan snel een kijkje nemen!

Wanneer?

Wij spelen iedere zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur in en rond ons clubhuis maar gaan ook regelmatig naar het bos.

Een keertje komen kijken?
Het is altijd mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken of scouting (de bevers) wat voor jou is. Stuur een mail naar het onderstaande adres met je gegevens en dan zien we je graag in het Hotsjitonia.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Shada (Danielle van ’t Hof), zij kan je precies vertellen wat jij wilt weten van de bevers en van Scouting.