Steun Scouting BleiswijkZeil met logo

Scouting Bleiswijk is een vereniging die bestaat uit vrijwilligers en circa 100 actieve leden. Al zeventig jaar biedt Scouting Bleiswijk jongeren een vrijetijdsbesteding aan door middel van het ondernemen van activiteiten zowel buiten in het recreatieschap als op de Rotte en op het eigen terrein. Het spel van Scouting staat daarbij centraal en we willen hiermee een bijdrage leveren aan de sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van vier t/m negentien jaar.

In 2001 heeft de gemeente speciaal voor ons het pand 'de Craenenborgh' gebouwd, ons huidige onderkomen. Door veranderd subsidie- en vastgoedbeleid van de gemeente staan wij nu voor de uitdaging om nieuw (financiële) bronnen aan te boren om de activiteiten van onze vereniging voort te kunnen zetten.
Met de koop van het pand in oktober 2016 is onze huisvesting zeker gesteld voor de toekomst en worden we in staat gesteld op termijn financieel onafhankelijk voort te bestaan door andere partijen ook gebruik te  laten maken van het gebouw.

Doel

Het doel is, via (eenmalige) sponsoring door bedrijven die ons een warm hart toedragen, geld binnen te halen om duurzame verbouwingen/moderniseringen in en rond ons clubhuis en het herinichten van het omliggende terrein te realiseren en de maandelijkse lasten te verlichten.

Ons doelbedrag is €70.000,-

Waarom willen we gesteund worden

• Scouting helpt kinderen in hun persoonlijk ontwikkeling
  • u ondersteunt een maatschappelijke vereniging
  • u helpt mee aan het voortbestaan van Scouting Bleiswijk

De leden en vrijwilligers hebben al diverse geld inzamel-acties gehouden zoals:
- Helpen van de Rotary club met “Bridge in de kas”
- We hebben statiegeld flessen ingezameld
- We collecteren voor Jantje Beton
- We hebben met kerst kerststukjes gemaakt en verkocht
- We hebben professioneel bereide erwtensoep verkocht
- We hebben de actie “Steun Teuntje” onder leden gehouden
- We zijn aangemeld bij www.sponsorkliks.com/ de sponsor-klik actie.

Uw bijdrage geeft Scouting een goede financiële start om op eigen benen te gaan staan.

Neem voor nadere informatie of voor een afspraak contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat dank!!!