In het weekend van 30 juni-2juli zijn de bevers voor het eerst in de historie van Scouting Bleiswijk op kamp geweest met het thema Aladin. De bevers zijn gestart met een nachtje kamperen aan de Rotte, met z’n allen in een grote tent, heel gezellig.

En ze hadden er zin in... want de eerste meldde zich ’s ochtends al om 6.00 uur!

Na het ontbijt maakte de groep zich op om naar het eigen clubhuis te gaan om daar het programma voort te zetten om spelletjes te doen, te knutselen, eten, het raadsel oplossen voor Aladin en kampvuur te maken.  Daarna gingen ze moe en voldaan de slaapzak in.  Op zondag werd het kamp afgesloten met het vinden van de lamp zodat Aladin en Jasmine konden trouwen.

Ondanks de regen was dit eerste Beverkamp een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Lijkt dit je ook gaaf en wil je iedere week iets leuks doen, lekker buiten spelen en allemaal dingen leren? Kom dan bij de bevers en meldt je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!