De iScout 2017 Werreldreis was op zaterdagavond 4 maart 2017 van 19.00 tot 23 uur, een reis met als ingredienten inernet, samenwerken en uitdagingen. Onze leiding en plusscouts gingen met zo'n 8400 andere scouts ui 20 verschillende landen mee op reis. Bij iScout is het de bedoeling dat je met elkaar knotsgekke opdrachten gaat uitvoeren zoals een alternatief bushokje bouwen, auto inpakken in vershoudfolie, 10 mensen aankleden met 10 verschillende shirts van verschillende scouting activiteiten, lied zingen in openbare gelegenheid, pannekoeken bakken etc, etc. Door het uitvoeren van deze opdrachten verdien je reiscredits. Met deze credits ga  je vragen beantwoorden waar aardig wat internetvaardigheden worden gevraagd.

Het was weer een leuke en actieve avond en uiteindelijk zijn we als 120e geëindigd van de 389 deelnemende teams.
Leiding en plusscouts staan al weer in de startblokken voor iScout 2018!!