Pinksterkamp 2017

Op 3 juni vertrokken bijna alle bevers, welpen, zeeverkenners en Wilde Vaart samen met hun leiding naar de Zevenhuizerplas voor het jaarlijkse Pinksterkamp. In een heerlijk zonnetje werden diverse spellen, speurtochten etc. gespeeld met als thema cowboy en indianen.

Uiteraard ontbrak ’s avonds het kampvuur niet, waar gezellig konden worden gezongen en nagepraat. Moe en voldaan keerden de groep op zondagmiddag weer huiswaarts.

20170603 Pinksterkamp

Strongmanrun 2017

Op 6 en 7 mei werd voor de tweede maal de Obstacle Mud Challange in het Hoge Bergse Bos georganiseerd. Een evenement van klimmen, klauteren over genoeg obstakels en heel veel modder!

Maar een dergelijk evenement kan niet zonder de inzet, tijd, energie en enthousiasme van een grote groep vrijwilligers worden georganiseerd.
Scouting Bleiswijk heeft met een aantal vrijwilligers ook hun steentje bijgedragen door allerlei hand en spandiensten te verlenen op zondag 7 mei. Polsbandjes uitdelen, garderobe, frietjes bakken waren enkele van hun activiteiten.
Genoten hebben ze en .... ook nog geld voor de kas van de vereniging verdiend!!.

Koningsdag 2017

Traditiegetrouw vulden wij het Cranenborghplein met diverse activiteiten.
Na het ontbijt, het zingen van het Wilhelmus en de vlag hijsen, brachten de scouts het plein in gereedheid voor het broodjes bakken, grabbelen in een ton, pannenkoeken eten, schminken, ballon darten, fok hijsen etc, etc.

Ondanks de natte start, was het gedurende de dag gezellig druk. Aan het eind vande middag waren vele gezichtjes geschminkt, was de grabbelton leeg, het hout van de vuurpot bijna op en keken wij moe en voldaan terug op een geslaagde dag!

Dodenherdenking 2017

Tijdens de dodenherdenking in Bleiswijk hielden Scouts de wacht bij het oorlogsmonument en hielpen zij bij het leggen van de kransen en bloemen.

NLdoet 2017

Het Oranje Fonds organiseerde op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook wij waren dit jaar met vrijwilligers weer van de partij. De klussen stonden dit jaar in het teken van het aanpassen van ons, sinds oktober 2016, eigen pand.
Er is getegeld, gesnoeid, gepoetst, getimmerd, opgeruimd en nog veel meer! Alle vrijwilligers heel hartelijk dank!!!!

nldoet 2017

Subcategorieën