Per Per

Loodsen € 169,00 € 14,08
Loodsen-leiding    €   101,00 €   8,42
Plus-Scouts €   49,00 €   4,08

*Het seizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december = 12 maanden.

Voor weekendjes en andere activiteiten kan apart een bijdrage gevraagd worden. Dit wordt altijd aan u kenbaar gemaakt in de brief behorend bij de activiteit.

Aanvang lidmaatschap
Nadat u kind drie keer vrijblijvend heeft gekeken bij een speltak kan hij/zij besluiten lid te worden. Hiervoor dient een aanmeldingformulier ingevuld te worden. U kunt bij de leiding naar dit formulier vragen. Dit formulier dient volledig ingevuld bij de leiding van de speltak ingeleverd te worden. De penningmeester zal vanaf de maand van aanmelding contributie in rekening brengen.

Kamp
Jaarlijks wordt het seizoen afgesloten met een kamp. Hiervoor krijgt u ruim van tevoren een aanmeldingsformulier, waarin naast het volledige kampbedrag, een aanbetaling wordt van u verlangd. De juiste data van betaling en de voorwaarden hiervan staan vermeld op het kamp- inschrijvingsformulier.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van Scouting Bleiswijk dient u schriftelijk (mag ook per email) mee te delen aan de penningmeester van Scouting Cranenborghgroep Bleiswijk. Vermeld even duidelijk de naam van u kind en de groep waar hij/zij in zit en uiteraard de datum vanaf wanneer de opzegging in dient te gaan. Daarnaast dient u de leiding van de betreffende speltak op de hoogte te stellen van de beëindiging.
Opzegging kan per 31 juli of per 31 december, de opzegtermijn is 1 maand.

Gegevens penningmeester:
Scouting Cranenborghgroep Bleiswijk