Per Per

Loodsen € 169,00 € 14,08
Loodsen-leiding    €   101,00 €   8,42
Plus-Scouts €   49,00 €   4,08

*Het seizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december = 12 maanden.

Voor weekendjes en andere activiteiten kan apart een bijdrage gevraagd worden. Dit wordt altijd aan kenbaar gemaakt in de brief behorend bij de activiteit.

Aanvang lidmaatschap
Nadat een kind drie keer vrijblijvend heeft gekeken bij een speltak kan hij/zij besluiten lid te worden. Hiervoor dient een aanmeldingsformulier ingevuld te worden. Het aanmeldingsformulier is bij de leiding te krijgen. Dit formulier dient volledig ingevuld bij de leiding van de speltak ingeleverd te worden. De penningmeester zal vanaf de maand van aanmelding contributie in rekening brengen.

Kamp
Jaarlijks wordt het seizoen afgesloten met een kamp. Hiervoor worden ruim van tevoren aanmeldingsformulieren rondgestuurd. Op dit formulier zijn de kampgelden, aanbetaling, exacte data van betaling en de betalingsvoorwaarden te vinden.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van Scouting Bleiswijk dient schriftelijk (mag ook per email) ingediend te worden bij de penningmeester van Scouting Bleiswijk. Vermeld hierbij duidelijk de naam van het kind, de groep/speltak waar hij/zij in zit en uiteraard de datum vanaf wanneer de opzegging in dient te gaan. Daarnaast dient de leiding van de betreffende speltak op de hoogte gesteld te worden van de beëindiging.

Opzegging kan per 31 juli of per 31 december, de opzegtermijn is 1 maand.

Gegevens penningmeester:
Scouting Bleiswijk