Scouting Bleiswijk is een waterwerkgroep die jongeren, in de leeftijd van 4-18 jaar, een vrijetijdsbesteding aanbiedt door middel van het ondernemen van toffe scoutingactiviteiten zowel op en rond het clubhuis als buiten in de bossen of op de Rotte.
Het verkennen is wat centraal staat bij scouting.

De groep is onder verdeeld in leeftijdsgroepen (speltakken):zeilrace3
Bevers (J/M van 4 en 7 jaar),
Gemengde Welpen (Bandarloghorde) (7 t/m 11 jaar),
Gemengde Welpen (Aquahorde) (7 t/m 11 jaar).
Zeeverkenners (11 t/m 15 jaar)
Wilde Vaart (15 t/m 18 jaar),
Loodsen (vanaf 18 jaar).

Naast de normale  opkomsten  door het jaar heen, worden ook andere grote activiteiten georganiseerd waarbij Scouting Bleiswijk van de partij is zoals Jantje Beton, vlaggenwacht, Dodenherdenking, Koningsdag, Sinterklaasintocht etc.

Nieuwsgierig geworden of wil je iets over een bepaalde speltak weten? Kijk rustig rond op onze website of neem contact op met ons.
Iedereen kan en mag lid worden van Scouting Bleiswijk!

Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe leiding en bestuur.

Scouting Bleiswijk steunen?

In oktober 2016 hebben wij het pand aan de Götzenhainsingel van de gemeente aangekocht , wil je ons steunen?
Klik hier voor meer informatie